Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Непал

Имоти за продажба в Непал

Непал е демократична република Южна Азия, чиято столица е Катманду. Граничи на север с Китай, а на юг с Индия и е държава без излаз на море.

Място, за което никога не бихте очаквали да има бум на недвижимите имоти, е Непал. Новите имоти за продажба в Непал, построени миналата година, са се увеличили с над 300% спрямо предходната година, а цените на земята са се увеличили с 300%.

Непал може да не е очевидната следваща точка на имоти, но планинската страна между Индия и Китай преживява малък бум на недвижимите имоти, докато заможните непалски инвеститори в недвижими имоти търсят сигурно убежище за парите си.

Въпреки че вълненията могат да възпират чуждестранните инвеститори, които се интересуват от имоти за продажба в Непал, в Катманду има противоположен ефект, тъй като живеещите в нестабилни райони се местят в столицата и купуват имоти за продажба в Непал и богати инвеститори, които искат да вложат парите си на пазара на недвижими имоти.

Земята се е превърнала в скъпоценна стока, главно заради десетилетната гражданска война между маоистите и армията, докато хората претъпкали относителната сигурност на столицата.

Притокът избута ценностите на земята в града. Броят на предложенията за нови небостъргачи и апартаментни комплекси продължава да расте.

В момента в столицата се строят над 250 небостъргачи, според министерството на планирането. Но много апартаменти в Катманду са празни, тъй като собствениците не могат да намерят заинтересовани наематели да купуват имот за продажба в Непал.

  •  
    Преместване в Непал. Емигрирайте и живейте в Непал

          „Майката и родината са на стойност повече от Царството Небесно“. Това е фразата, която най-добре представя една от най-известните нации в света, принадлежаща на азиатския континент. Пресечен от равнината на Ганг и планинската верига Хималая и най-вече с наследство по отношение на едни ...

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 2861

За продажба Вила, Непал, Kathmandu, Kathmandu, villas center

281,635.20BGN
За продажба
Вила

200 m²
Къща-вила за продажба в Катманду, в центъра много хубава и пълна 3 стаи.
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB